[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='spårvagnar' gav 18 träffar


[Föregående]

11. Hörnet av Aura- och Slottsgatan: två spårvagnar och en polis i korsningen.I bakgrunden syns Åbo konstmuseum och Hotel Phoenix. (1900-)
12. Hörnet av Aura- och Slottsgatan: två spårvagnar och en polis i korsningen.I bakgrunden syns Åbo konstmuseum och Hotel Phoenix. (1900-)
13. Hörnet av Aura- och Slottsgatan: två spårvagnar och en polis i korsningen.I bakgrunden syns Åbo konstmuseum och Hotel Phoenix. (ca 1909)
14. Hörnet av Aura- och Slottsgatan: två spårvagnar och en polis i korsningen.I bakgrunden syns Åbo konstmuseum och Hotel Phoenix."Vy av Auragatan med Åbo livligaste trafikcentrum, det s.k. bankhörnet.I fonden längst till vänster konstmuseet och Hotel Phoenix". (ca 1909)
15. Hörnet av Aura- och Slottsgatan: två spårvagnar och en polis i korsningen.I bakgrunden syns Åbo konstmuseum och Hotel Phoenix. (ca 1909)
16. Vy från Västra Strandgatan över Aura å mot Fiskehamnen och domkyrkan i Åbo.På aurabron troligen en hästdragen spårvagn. (1890-1892)
17. Hörnet av Aura- och Slottsgatan: två spårvagnar och en polis i korsningen.I bakgrunden syns Åbo konstmuseum och Hotel Phoenix. (1900-)
18. Hörnet av Auragatan och Slottsgatan, i riktning mot Salutorget och Hotell Phoenix.I korsningen två spårvagnar och en polis."Åbo livligaste trafikcentrum, det s.k. bankhörnet." (ca 1909)