[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='bänk' gav 7 träffar


1. Anonymt herrsällskap bestående av tio män i helfigur: fyra sittande i främre raden och sex stående bakom. (1857-1863)
2. En kvinna och två män sitter ute på en bänk vid ingången och glasverandan till Rauhalinna.En hund ligger på stentrappan vid dörren. (början av 1900-talet)
3. Kvinna och tre män på utfärd ombord ett ångfartyg.Sällskapet sitter på däck i bänkar vid ett bord med en flaska alkoholdryck och två glas. (början av 1900-talet)
4. Man sitter och läser i vinterträdgård.Lilla Rauhalinna. (början av 1900-talet)
5. Kvinna och man sitter ute på trädgårdsbänkar vid ingången och verandan till Rauhalinna.Kvinnan sitter på bänken till höger och mannen med tre hundar på bänken till vänster. (början av 1900-talet)
6. Man och kvinna sitter på bänk vid ingången och verandan till Rauhalinna.Hundar, två vita med svarta fläckar och en stor mörk hund, står framför på gårdsplanen.Växthus och träbyggnad för anställda uppe på backen i bakgrunden. (början av 1900-talet)
7. Salutorget i Åbo en regnig augustidag.Till vänster Hesburgers kiosk och i bakgrunden syns Sokos Börs och bussar på Eriksgatan. (2011)