[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='fester' gav 56 träffar


1. Kejsar Alexander II (1818-1881) under en kejserlig fest. (1800-)
2. Mannens hovdräkt."Hofvets gala drägt (mannens) pl.3." (Ca 1800)
3. Representanter för Allgemeine Elektrische Gesellschaft (A.E.G.) med gäster vid middagsbordet på Hotel Phoenix i Åbo. (december 1908)
4. Invigningsfesten för spårvagnsnätverket i Åbo i regi av Allgemeine Elektrische Gesellschaft (A.E.G.): representanter för A.E.G. med gäster vid middagsbordet. (1908)
5. Invigningsfesten för spårvagnsnätverket i Åbo i regi av Allgemeine Elektrische Gesellschaft (A.E.G.): representanter för A.E.G. med gäster vid middagsbordet. (1908)
6. Invigningsfesten för spårvagnsnätverket i Åbo i regi av Allgemeine Elektrische Gesellschaft (A.E.G.): representanter för A.E.G. med gäster vid middagsbordet. (december 1908)
7. Invigningsfesten för spårvagnsnätverket i Åbo, i regi av Allgemeine Elektrische Gesellschaft (A.E.G.): representanter för A.E.G. med gäster vid middagsbordet. (1908)
8. Invigningsfesten för spårvagnsnätverket i Åbo i regi av Allgemeine Elektrische Gesellschaft (A.E.G.): representanter för A.E.G. med gäster skålande. (1908)
9. Invigningsfesten för spårvagnsnätverket i Åbo i regi av Allgemeine Elektrische Gesellschaft (A.E.G.): representanter för A.E.G. med gäster vid middagsbordet. (1908)
10. Invigningsfesten för spårvagnsnätverket i Åbo i regi av Allgemeine Elektrische Gesellschaft (A.E.G.): representanter för A.E.G. med gäster vid middagsbordet. (1908)

[Följande]