[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='flervåningshus' gav 18 träffar


1. Byggnadsritningar av allmänna sjukhuset i Tammerfors.Ritningar till ett trevåningsstenhus i H-format. 1: Källarvåningen. (- 1900 -)
2. Byggnadsritningar av allmänna sjukhuset i Tammerfors.Ritningar till ett trevåningsstenhus i H-format. 2: Plan av 1 vån. (- 1900 -)
3. Byggnadsritningar av allmänna sjukhuset i Tammerfors.Ritningar till ett trevåningsstenhus i H-format. 3: Plan av 2 vån. (- 1900 -)
4. Byggnadsritningar av allmänna sjukhuset i Tammerfors.Ritningar till ett trevåningsstenhus i H-format. 4: Plan av vindsvåningen. (- 1900 -)
5. Byggnadsritningar av allmänna sjukhuset i Tammerfors.Ritningar till ett trevåningsstenhus i H-format. 5: Skärning A-B C-D E-F. (- 1900 -)
6. Byggnadsritning, blåkopia.Förslag till Anrikningsverk vid Persberg.Ritningar till ett trevåningshus i trä; fasad, plan och genomskärning. (- 1900 -)
7. Byggnadsritningar, Bruno Baer, ritning till boninghus för 2 familjer.Blyertsritningar till ett tvåvåninghus i trä.Fasad, plan och genomskärning.
8. Byggnadsritning av Harald Eneberg 1899.Byggnadsritning till ett trähus med stora gavlar.Brädfodringen är vågrät.Genomskärningsritning och planritning över första- och vindsvåningen.
9. Byggnadsritning.Otto F.Holm, Lääninsairaala Kuopiossa.Blåkopia, ritning till trevåningsstenhus.Plan över 3. våningen.
10. Byggnadsritning.Otto F.Holm, Lääninsairaala Kuopiossa.Blåkopia, ritning till trevåningsstenhus.Plan över andra våningen.

[Följande]