[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='gardin' gav 7 träffar


1. Porträtt av två kvinnor varav Berta Fagerström till höger, den andra damen okänt, de står framför en dörr. (1915-1950)
2. Porträtt av en man,en kvinna och en flicka, de står framför en dörr. (1915-1950)
3. Man och kvinna sitter och sällskapar i fyra länstolar placerade kring ett högt runt bord vid ett fönster.Rauhalinna i St.Karins, Egentliga Finland. (början av 1900-talet)
4. Två män och tre kvinnor sitter i salen och sällskapar i två ljusa empire soffor vid ett högt bord.Tre karmstolar i biedermeier står framför bordet och två stolar är ställda vid fönstret till vänster.En stor oljemålning hänger ovanför en soffa och porträtt målningar ovanför den andra soffan till höger.Ett ljust blomsterbord till höger.Rauhalinna. (sekelskiftet 1900)
5. Kvinna sitter lutad med handen mot ett bord i empire soffan på glasverandan till Rauhalinna. (början av 1900-talet)
6. Interiör från Lilla Rauhalinna.Rum med skrivbord och stol på matta vid fönster till vänster.Spegel och konsolbord och två taburetter på matta mellan fönstren i mitten.Hög blommande krukväxt på golvet vid skrivbordet och ett litet blomster bord bakom skrivbordet vid fönstret.Kristallkrona hänger i taket. (början av 1900-talet)
7. Genrebild från Rauhalinna.Fotograferna, man och kvinna, i spegeln.Rum med skrivbord vid fönster till vänster.Spegel och konsolbord och två taburetter på matta mellan fönstren i mitten.Hög blommande krukväxt på golvet vid skrivbordet och ett litet blomsterbord bakom skrivbordet vid fönstret.Kristallkrona hänger i taket. (början av 1900-talet)