[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='glasveranda' gav 6 träffar


1. En grupp människor dricker kaffe framför ingången till Rauhalinna.Ett bord och vita rokokoostolar är utlyfta framför trädgårdsbänkarna vid ingången.Två kvinnor och två män sitter vid bordet och två kvinnor och två män på bänken vid väggen.Samtliga är klädda i mörk kappa och hatt. (sekelskiftet 1900)
2. En kvinna och två män "hjälper våren", dikar gården med hjälp av spade och käpp, framför ingången och glasverandan till Rauhanlinna.En hund sitter vid husknuten till höger. (början av 1900-talet)
3. Kvinna sitter lutad med handen mot ett bord i empire soffan på glasverandan till Rauhalinna. (början av 1900-talet)
4. En kvinna och två män sitter ute på en bänk vid ingången och glasverandan till Rauhalinna.En hund ligger på stentrappan vid dörren. (början av 1900-talet)
5. Droska framför ingången till Rauhanlinna.Två män sitter i droskan och en man står bredvid bakom.En körlkarl sitter framför och håller i tömmarna till två förspända hästar. (början av 1900-talet)
6. Kvinna och man sitter ute på trädgårdsbänkar vid ingången och verandan till Rauhalinna.Kvinnan sitter på bänken till höger och mannen med tre hundar på bänken till vänster. (början av 1900-talet)