[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='alkohol' gav 5 träffar


1. Hörn av rum med sittgrupper vid turkisk soffa och högt runt bord samt ett brickbord.Tre män och två kvinnor sällskapar: dricker kaffe och alkoholdryck samt röker tobak.En dekorativ mörk kakelugn i mitten och en bokhylla och ett barockskåp till höger.Rauhalinna. (början av 1900-talet)
2. Tre män och en kvinna sitter ute i en sluttning vid Rauhalinna med ett glas alkoholdryck och tobak.Berg till vänster och gles skog i bakgrunden. (sekelskiftet 1900)
3. Ett sällskap äter ute på gården.Tre kvinnor och två män sitter vid med vit bordduk dukat bord på ihopfällbara trädgårdsstolar.En man i ljus kostym bjuder något från ett fat till höger.Rauhalinna växthus eller orangeri till vänster. (början av 1900-talet)
4. Två kvinnor och två män sitter ute i trädgården.En bricka med alkoholdrycker är placerad på marmorbordet vid trädgårdsbänken.Samtliga bär kappa eller mantel, hatt eller skärmmössa och mannen till höger är inlindad i filt. (början av 1900-talet)
5. Män och kvinnor har samlats i trädgården till fest.Man i mörk kostym och kvinna i ljus klänning (eller kjol och blus) med blomsterprydnad fäst vid bröstet till vänster skålar i förgrunden. (början av 1900-talet)