[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='byggnader' gav 212 träffar


1. Vy mot Åbo salutorg (från nordost mot sydväst): hörnet av Aura- och Eriksgatan: Åbo Svenska Teater och Apotekshuset samt torghandlare. (1860-1870-talen)
2. Byggnadsritningar av allmänna sjukhuset i Tammerfors.Ritningar till ett trevåningsstenhus i H-format. 3: Plan av 2 vån. (- 1900 -)
3. Byggnadsritningar av allmänna sjukhuset i Tammerfors.Ritningar till ett trevåningsstenhus i H-format. 5: Skärning A-B C-D E-F. (- 1900 -)
4. Byggnadsritning, blåkopia.Förslag till Anrikningsverk vid Persberg.Ritningar till ett trevåningshus i trä; fasad, plan och genomskärning. (- 1900 -)
5. Balcony Railing.From the United service Club-House, Waterloo Place.Pl. 19.Balkongbalustrad. (1825) (augusti 1825)
6. Byggnadsritningar, Bruno Baer, ritning till boninghus för 2 familjer.Blyertsritningar till ett tvåvåninghus i trä.Fasad, plan och genomskärning.
7. Kostnadsberäkningen undertecknad: Bruno Baer.
8. Byggnadsritningar: fabriksbyggnad i två våningar.Bjälklag och golv.Fasad, plan och genomskärning av ett stenhus. (1930)
9. Byggnadsritning: Döfstumsskolan i åbo, skolbyggnad.Osignerad ritning: skärningar av källarvåningen.Kolorerad med vattenfärger.Stenbyggnad.
10. Byggnadsritning.Döfstumsskolan i Åbo, arbetsritningar.Plan af källarvåningen, plan af subassembetsvåningen.Osignerade ritningar till källarvåningen av ett stenhus.

[Följande]