[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='gårdsplaner' gav 8 träffar


1. Tre kvinnor står på gåden utanför Rauhalinna.En äldre kvinna i svart dräkt och hatt i mitten, kvinna i ljus kjol och blus till vänster och kvinna i mörk kjol och blus till höger. (början av 1900-talet)
2. Två barn och en kvinna ute på gården framför Rauhalinna.Barnen bär kort kappa och hatt, kvinnan mörk klänning och vitt förkläde.Även barnen har förkläde, det äldre barnet ett rakt vitt och det yngre ett med avrundad kant.Det mindre barnet i förgrunden bär skärmmössa och en spatserkäpp i händerna. (början av 1900-talet)
3. Två barn och en man ute på gården framför Rauhalinna.Barnen bär kort kappa och hatt, mannen mörk kostym och skärmmössa.Barnen har förkläde, det äldre barnet ett rakt vitt och det yngre ett med avrundad kant.Övriga står på trappan och en hund framför. (början av 1900-talet)
4. Droska framför ingången till Rauhanlinna.Två män sitter i droskan och en man står bredvid bakom.En körlkarl sitter framför och håller i tömmarna till två förspända hästar. (början av 1900-talet)
5. Man och kvinna sitter på bänk vid ingången och verandan till Rauhalinna.Hundar, två vita med svarta fläckar och en stor mörk hund, står framför på gårdsplanen.Växthus och träbyggnad för anställda uppe på backen i bakgrunden. (början av 1900-talet)
6. Alla och Sieida Björkman samt apotekardottern Aili Castrén leker utanför hemmet i Kittilä sommaren 1908. (1908)
7. En hund ligger på gården till Westermarcks bostad utanför Tanger i Marocko. (1908)
8. Två av Edvard Westermarcks betjänter ute på gården.El-Haddj Muhammed till vänster och Sidi Abdessalam II till höger. (1906-1918)