[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='herrgårdar' gav 6 träffar


1. Tre kvinnor står på gåden utanför Rauhalinna.En äldre kvinna i svart dräkt och hatt i mitten, kvinna i ljus kjol och blus till vänster och kvinna i mörk kjol och blus till höger. (början av 1900-talet)
2. Två barn och en kvinna ute på gården framför Rauhalinna.Barnen bär kort kappa och hatt, kvinnan mörk klänning och vitt förkläde.Även barnen har förkläde, det äldre barnet ett rakt vitt och det yngre ett med avrundad kant.Det mindre barnet i förgrunden bär skärmmössa och en spatserkäpp i händerna. (början av 1900-talet)
3. Två barn och en man ute på gården framför Rauhalinna.Barnen bär kort kappa och hatt, mannen mörk kostym och skärmmössa.Barnen har förkläde, det äldre barnet ett rakt vitt och det yngre ett med avrundad kant.Övriga står på trappan och en hund framför. (början av 1900-talet)
4. Droska framför ingången till Rauhanlinna.Två män sitter i droskan och en man står bredvid bakom.En körlkarl sitter framför och håller i tömmarna till två förspända hästar. (början av 1900-talet)
5. Wuorentaka sedd från gårdssidan.Huset är uppfört på 1500-talet och omändrad i gotisk stil på 1800-talet. (början av 1900-talet)
6. Ludwigsburg gravslott och gravkapell för släkten Nicolay på gravö Ludwigstein vid Monrepos herrgård och park. (slutet av 1800-talet)