[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='piano' gav 4 träffar


1. Kvinna sitter vid piano och musiserar.Svarvad hylla står bredvid för noter.Ett runt porträtt av en man och två spegellampetter hänger ovanför samt en tavla till vänster.Bord och stolar till höger och en byrå samt spegel mellan två fönster till vänster.Axel Armfelts hem. (början av 1900-talet)
2. Interiör från Axel Armfelts hem.Man och kvinna sitter vid ett högt bord.Sittgruppen består av en turkisk soffa och länstol samt en karmstol.Ett dryckeshorn står på ett bord bakom soffan. (början av 1900-talet)
3. Två män och två kvinnor sitter och sällskapar vid ett piano.En oljemålning hänger ovanför pianot och porträtt på väggen till höger.Empire möbler, två karmstolar, en taburett och ett litet högt bord samt ett blomsterbord i förgrunden.Rauhalinna. (sekelskiftet 1900)
4. Interiör från Rauhalinna.Sittgrupp i sal: Två länstolar och fyra biedermeier karmstolar vid ett högt bord.En flygel under en stor oljemålning till höger.Blomsterbord och sidobord vid fönstren till vänster.Takkronan täckt för sommaren med vitt tyg. (sekelskiftet 1900)