[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='stegar' gav 8 träffar


1. Lantgård med husfolk och husdjur på gårdsplanen. (1890)
2. Tre kvinnor står på gåden utanför Rauhalinna.En äldre kvinna i svart dräkt och hatt i mitten, kvinna i ljus kjol och blus till vänster och kvinna i mörk kjol och blus till höger. (början av 1900-talet)
3. Två barn och en kvinna ute på gården framför Rauhalinna.Barnen bär kort kappa och hatt, kvinnan mörk klänning och vitt förkläde.Även barnen har förkläde, det äldre barnet ett rakt vitt och det yngre ett med avrundad kant.Det mindre barnet i förgrunden bär skärmmössa och en spatserkäpp i händerna. (början av 1900-talet)
4. Trävilla inbäddad i trädgård.Fönsternisch med tre höga rutfönster, tre små fönster ovanför och nedanför i stenfoten.Gaveln ovanför är vackert snidad. (början av 1900-talet)
5. Grupporträtt av Frivilliga brandkåren troligen vid något av bruken vid Värtsilä, Möhkö eller Läskelä.Männen står framför en träbyggnad poserande med bland annat stegar och fanor. (1899)
6. Fågelfotografen Nils Södermans stege för fotografering av gråspett med Hasselblad-kamera och pneumatisk trådutlösare 1972. (1972)
7. Stege som för upp till ett ormvråksbo i en tall.Vahto. (1962)
8. Stege som för upp till ett ormvråksbo i en tall.Boet syns i bildens övre kant.Vahto. (1962)