[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='trafik' gav 8 träffar


1. Invigningsfesten för spårvagnsnätverkets grundande i Åbo i regi av Allgemeine Elektrische Gesellscaft, (A.E.G.).Representanter och gäster i spårvagnshallen. (1908)
2. Hörnet av Aura- och Slottsgatan: två spårvagnar och en polis i korsningen.I bakgrunden syns Åbo konstmuseum och Hotel Phoenix. (1900-)
3. Hörnet av Aura- och Slottsgatan: två spårvagnar och en polis i korsningen.I bakgrunden syns Åbo konstmuseum och Hotel Phoenix. (1900-)
4. Hörnet av Aura- och Slottsgatan: två spårvagnar och en polis i korsningen.I bakgrunden syns Åbo konstmuseum och Hotel Phoenix. (ca 1909)
5. Hörnet av Aura- och Slottsgatan: två spårvagnar och en polis i korsningen.I bakgrunden syns Åbo konstmuseum och Hotel Phoenix."Vy av Auragatan med Åbo livligaste trafikcentrum, det s.k. bankhörnet.I fonden längst till vänster konstmuseet och Hotel Phoenix". (ca 1909)
6. Hörnet av Aura- och Slottsgatan: två spårvagnar och en polis i korsningen.I bakgrunden syns Åbo konstmuseum och Hotel Phoenix. (ca 1909)
7. Hörnet av Aura- och Slottsgatan: två spårvagnar och en polis i korsningen.I bakgrunden syns Åbo konstmuseum och Hotel Phoenix. (1900-)
8. Hörnet av Auragatan och Slottsgatan, i riktning mot Salutorget och Hotell Phoenix.I korsningen två spårvagnar och en polis."Åbo livligaste trafikcentrum, det s.k. bankhörnet." (ca 1909)