[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Bildsam: söktermen kw='utemöbler' gav 7 träffar


1. Åttonde allmänna finska lantbruksmötets uställning i Kuppis, Åbo, den 23.8.1887.Victor Forselius, Åbo, paviljong med lantbruksredskap. (23.8.1887)
2. Ett sällskap dricker kaffe ute i trädgården.Tre kvinnor och fyra män sitter vi med vit bordduk dukat bord på ihopfällbara trädgårdsstolar.Ett växthus eller orangeri uppe till höger. (början av 1900-talet)
3. Sällskap av tre kvinnor och en man sitter ute i trädgården på trädgårdsbänkar.Man i ljus kostym sitter på en grästuva framför. (början av 1900-talet)
4. Ett sällskap äter ute på gården.Tre kvinnor och två män sitter vid med vit bordduk dukat bord på ihopfällbara trädgårdsstolar.En man i ljus kostym bjuder något från ett fat till höger.Rauhalinna växthus eller orangeri till vänster. (början av 1900-talet)
5. Två kvinnor och två män sitter ute i trädgården.En bricka med alkoholdrycker är placerad på marmorbordet vid trädgårdsbänken.Samtliga bär kappa eller mantel, hatt eller skärmmössa och mannen till höger är inlindad i filt. (början av 1900-talet)
6. Tre män och en hund ute på veranda till byggnad.Litet runt bord med marmorskiva och gjutjärnsfot och en trädgårdsbänk och samt en utlyft karmstol på mitten. (början av 1900-talet)
7. Sällskap sitter ute i trädgårdsmöbler vid trävilla.Tre kvinnor och två män sitter vid husväggen till vänster.Pojke i ljus sjömanskostym sitter i famnen på en man i förgrunden till höger. (början av 1900-talet)