[Sökformulär] [Info om databasen] [Söktips]

Artpic: söktermen type=('Bild; grafik; akvatinta') gav 9 träffar


1. Agrar landskap utanför staden.Två hästar, en man och en hund på en gård i förgrunden.Längst t.h. en del av ett långhus och tak, två trädstammar som går i kors.Framför huset två hästar, en ljus och en mörk, står bredvid varandra med huvudena mot höger.Två höns pickar på marken.T.v. om dessa en ung man gående mot huset.Bär en hink, i sin vänstra hand.Högra armen upplyft, ser till vänster på hunden bredvid.I bakgrunden en åker, häst.Längst en borta en stad.
2. En ryttare på landsvägen.Rider på en mörk häst .Ryttaren har keps, ljusa byxor.Litet till vänster dels framför ryttaren en aning ljusare häst som som ryttaren leder.T.h. om hästarna en springande hund.I nedre vänstra hörnet några små växter detaljerat skildrade.I bakgrunden t.h. en man med hästvagn i dalen.Längre borta ett vattendrag och bakom den en gård omgiven av tät lövskog.Ytterst t.v. en trästubb m. två plankor fast på stubben.Moln på himlen.
3. Scen från ett stall med tre hästar.Ryttaren klädd i en kåpa med hova, ryggen vänd till.Håller med högra handen tag i en remm som är fäst vid en mörk häst.Den tredje ljusa hästen längst till höger kissar på golvet.Bakom hästarna i mitten skymtar en person till.Hon lutar mot en trädpelare med hästredskap hängande.Pelaren bär en höbur uppe i luften.T.v. dörröppning.
4. "Roma - Nel Palazzo Giustiniani" Stort trapphus med en kvinna och en man i nedre ändan och två kinnor i övre ändan.
5. "Roma - Nel Convento d'Aracoeli" En person, troligen en munk går längs en korridor i ett kloster.
6. "Cortile di una Casa in Roma in via dell'Aqua Santa" Innergården och trapphuset av ett romerskt stenhus med tre personer på det lägre planet.
7. "Roma - Nel Palazzo Giustiniani" En stor palatshall med jättelika statyer, tre män och en hund.
8. "Roma - Ingresso di una casa di una Casa alle quattro Fontane" Interiören av hus med två parallella trappuppgångar.Fyra personer i det mörka, skuggade rummet.
9. "Roma - Casa di Salvator Rosa in Via Gregoriana" Portgången av ett stenhus med tre stående figurer.Flera hus skymtar genom portgången i bakgrunden.